Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
V Bratislave zasahovali kukláči, zastavili dopravu
Zdielať na

V Bratislave zasahovali kukláči, zastavili dopravu

BRATISLAVA / Na Kazanskej ulici v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice zasahujú kukláči. Policajný zákrok zastavil dopravu. Išlo o akciu zameranú na drogy.

Krátko popoludní zablokovali autá na križovatke na Kazanskej ulici tmavozelené BMW a vybehli z nich kukláči. Za volantom sedel mladý muž, ktorého miestni užívatelia drog volali Otáznik.

Spočiatku tvrdili, že ide o slušného muža, no potom sme sa dozvedeli, že je to jeden z miestnych dílerov. "V Ružinove má autoumývarku, teraz som z toho v šoku," hovorí svedok.

Kukláči išli pravdepodobne na istotu. Potom ako na križovatke zastavili auto, vytiahli z neho nielen vodiča, ale aj jeho spolujazdkyňu, jeho priateľku.

Tá vraj o ničom nevedela. Mužovi po jeho zadržaní ihneď nasadili putá a oboch posadili do auta. "Ja som to videl len z autobus. Ten muž ležal na zemi a niečo sa ho pýtali," hovorí miestny chlapec.

Kryštalická látka v kufri

Kukláči a kriminalisti následne prehľadali celé auto. V zadnej časti napokon našli kryštalickú látku, ktorá bola uložená v sklenej nádobe a ukrytá pod čalúnením. Stopy po drogách našli údajne aj v priestoroch auta.

Zaistené materiály poslali na expertízu. Zadržaný muž mal podľa vyjadrenia miestnych ľudí patriť len k malým dílerom. Iba pred tromi mesiacmi mal dokonca vyjsť z väzenia. "Čo ja viem, tak ho zavreli za ublíženie na zdraví. Išli po ňom," hovorí svedok.

Trest ho neminie

Muža, ako aj jeho priateľku previezli na policajnú stanicu na výsluch. Auto po prehliadke odtiahli na krajnici a uzamkli. Muža prezývaného Otáznik obvinenie a trest pravdepodobne neminie.

"Príslušníci policajného zboru zadržali dve osoby v súvislosti s podozrením zo spáchania trestnej činnosti. Vzhľadom na štádium konania však nie je možné v súčasnosti poskytnúť bližšie informácie," uviedol krajský policajný hovorca v Bratislave Michal Szeiff.

Najčítanejšie správy