Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V bratislavskej Petržalke horelo, zasahoval tucet hasičov
Zdielať na

V bratislavskej Petržalke horelo, zasahoval tucet hasičov

BRATISLAVA / V sobotu krátko popoludní vypukol požiar na Kočánkovej ulici v bratislavskej časti Petržalka. Na mieste zasahovalo 12 hasičov a 4 kusy techniky.

V bratislavskej mestskej časti Petržalka vypukol v sobotu krátko popoludní požiar. Presnejšie na brehu Dunaja na Kočánkovej ulici.

"Bratislavskí hasiči zasahovali pri požiari búdy na Kočánkovej ulici v Bratislave," informuje Krajské riaditeľstvo Záchranného a hasičského zboru v Bratislave.

Nikto zranený

Podľa doterajších zistení na mieste požiar vznikol v areáli firmy na predaj a servis pneumatík a následne sa rozšíril na jednu záhradnú chatku. Plamene poškodili v areáli zaparkovaný karavan a auto značky BMW X3 a Opel Zafira. K zraneniu osôb pri požiari neprišlo.

Zisťovateľ príčin požiaru sa na mieste k príčine požiaru nevedel s určitosťou vyjadriť. "Čo bolo jeho príčinou, je v súčasnosti predmetom vyšetrovania. V tejto súvislosti začal príslušník polície trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci," informuje hovorkyňa policajného zboru Katarína Považanová. Celková výška škody a ďalšie okolnosti požiaru sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy