Oblačno
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Policajtka (26) zo Žiliny zrazila na priechode chodkyňu (56)
Zdielať na

Policajtka (26) zo Žiliny zrazila na priechode chodkyňu (56)

ŽILINA / Dopravná policajtka zo Žiliny, ktorá sa s nehodami stretáva počas služby dennodenne, zrazila na priechode pre chodcov ženu. Nehoda sa stala vo štvrtok večer v centre Žiliny.

Michaela (26) išla smerom zo sídliska Vlčince do mesta. Ženu, ktorá práve prechádzala cez priechod pre chodcov, si ale zrejme nevšimla.

Nehoda nakrútená na mobilnom telefóne

Svedkovia, ktorí nehodu nakrútili na mobilný telefón, počuli náraz a plač zranenej Žilinčanky. Magdaléna (56) ostala ležať na zemi.

Žilinčanku so zraneniami hlavy a nôh najskôr záchranári ošetrili na mieste, neskôr previezli do nemocnice. Utrpela ľahšie zranenia. Podľa najnovších informácií ju už prepustili domov.

Policajti zrazil chlapca (14)

Podobný prípad sa stal aj v Podskalke (okr. Humenné). Policajt v osade zrazil štrnásťročného chlapca, ktorý išiel z lesa. Zľakol sa a muž zákona v civile ho prešiel.

Keď sa ľudia z osady dozvedeli, že Patrik skončil pod kolesami auta, nič nenechali na náhodu. V skupinkách sa vybrali priamo na miesto nehody. "Dvadsaťpäť rokov by som mu dal. Oko za oko," hovorí rozhorčený obyvateľ osady.

Záchranári chlapca previezli na ARO do humenskej nemocnice a odtiaľ, v umelom spánku, na vyššie pracovisko. "Štrnásťročného pacienta sme prijali včera s vážnym poranením pľúc a mozgu. Po neodkladnej stabilizácii bol preložený do Košíc," uviedol Ľubomír Krivjanský z anesteziologického Oddelenia humenskej nemocnice.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy