Zatiahnuté
15°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Krkavčí otcovia! Dve bábätká zomreli, tretie bojuje o život
Zdielať na

Krkavčí otcovia! Dve bábätká zomreli, tretie bojuje o život

HOUSTON / Muž z texaského Houstonu bol obvinený z vraždy svojho ročného syna. Alkohol posilnený otec sa rozhodol vykúpať vlastné dieťa. Malý chlapček sa utopil vo vani. Ďalších dvoch mužov nezávisle od seba obvinili v rôznych častiach Spojených štátov za ťažké ublíženie na zdraví a smrť ich synov.

Silný úder do hlavy

Tridsaťpäťročný šofér kamiónu vypil s kolegami šesť pív. Po tom sa odobral domov, kde sa rozhodol vykúpať ročného synčeka. Počas toho zaspal, syn sa utopil vo vani. Matka ročného Carlosa našla svojho muža spať na podlahe v kúpeľni. Muž sa ku všetkému priznal. Súd mu vymeral kauciu vo výške 100-tisíc dolárov, píše denník NY Daily News.

Štvormesačnému Gabrielovi sa stala osudným hodina, ktorú strávil v prítomnosti svojho 17-ročného otca. Keď sa jeho mama vrátila domov, našla už iba bezvládne telíčko syna s bielou penou okolo úst. Podľa pitvy zabil Gabriela silný úder do hlavy. Súd obvinil muža z vraždy prvého stupňa, píše denník The Daily Mail.

Minimálna šanca

Tragédia sa stala len mesiac po tom, čo si jeho dospievajúca matka rozmyslela dať syna na adopciu. Chcela si ho nechať spoločne so svojou lesbickou partnerkou.

O svoj život bojuje len šesťmesačný Jesse, ktorý sa stal terčom útoku svojho vlastného otca. Malý chlapec už podstúpil dve operácie, lekári mu však dávajú minimálnu šancu na prežitie. "Potrebujem pomoc, nechcel som ublížiť svojmu synovi," povedal krkavčí otec, ktorý je obvinený z týrania dieťaťa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy