Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Dráma v Bratislave. Muž (36) chcel podrezať manželku (31) pred deťmi
Zdielať na

Dráma v Bratislave. Muž (36) chcel podrezať manželku (31) pred deťmi

BRATISLAVA / Rodinná dráma sa v sobotu skoro ráno odohrala v byte na bratislavskom sídlisku v Podunajských Biskupiciach. Muž pôvodom z Egypta chcel podrezať vlastnú ženu. Najhoršie na tom bolo, že sa to celé odohralo pred očami ich dvoch malých detí.

Podla mňa mu preplo, hovorí svokra útočníka

Incident sa odohral v panelákovom byte na štvrtom poschodí. Rodina je ešte aj teraz vydesená. Tvrdí, že útočníkovi "preplo". "Stalo sa to z ničoho nič. Do rána bol so svojimi kamarátmi. Podla mňa mu preplo," hovorí o incidente útočníkova svokra.

Incident sa stal v sobotu skoro ráno. Otec rodiny prišiel domov, no spať rozhodne nešiel. O jeho príchode vedelo celé sídlisko. Ešte aj v sobotu predpoludním strážili byt policajti. Na zemi pred dverami bol pritom stále nôž, ktorým vraj chcel manžel mladú ženu podrezať. Obaja nakoniec skončili v nemocnici.

Muž skončil v policajnej cele

"Záchranári ošetrili 36-ročného muža a 31-ročnú ženu s povrchovými zraneniami hlavy a následne ich previezli do Univerzitnej nemocnice v Ružinove," uviedol hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel.

Po lekárskom ošetrení skončil násilník na bratislavskom obvodnom policajnom oddelení. "Muž bol privolanou hliadkou obmedzený na osobnej slobode," upresnil hovorca Krajskej polície Bratislava Michal Szeiff.

Násilie pred zrakom detí

Dráma sa odohrala v byte, kde býva Egypťan so svojou slovenskou manželkou a jej rodičmi. Najhoršie však na tom celom bolo, že sa tomu po celý čas prizerali dve malé deti.

"Ľudsky vám poviem, že to nebolo ani chutné ani dobré. Vysokoškolsky vzdelaný človek si napadol manželku. Prečo? Z ničoho nič," vysvetľuje útočníkova svokra. Podľa našich informácií, je Egypťan ešte aj teraz na policajnom oddelení. Nie je vylúčené, že ho v pre jeho vyčíňanie v najbližších hodinách obvinia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy