Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Zrážka polície a civilného auta v Bratislave, traja zranení
Zdielať na

Zrážka polície a civilného auta v Bratislave, traja zranení

BRATISLAVA / Dvaja zranení policajti a jeden civil. V Bratislave na križovatke Galvániho a Ivánska cesta sa v piatok večer zrazilo policajné auto s osobným. Dvoch zranených policajtov a jednu osobu z auta previezli do nemocnice.

Zrážka dvoch aút

Okolo pol deviatej večer sa v strede križovatky zrazili dve autá. Policajné auto s osobným autom Volkswagen Jetta. V sobotu už bola jedna z najfrekventovanejších križovatiek v hlavnom meste prejazdná. Avšak pôvodne nechýbalo veľa a nehoda mohla mať tragické následky.

V služobnom aute sedel 29-ročný policajt spolu so svojím kolegom. Osobné auto šoférovala 47-ročná žena. Práve ona údajne nedala prednosť v jazde policajnému autu, ktoré v tom čase prechádzalo križovatkou so zapnutým majákom a sirénou.

Žiaden alkohol

Pri dopravnej nehode utrpela 47-ročná žena ťažké zranenia v oblasti hlavy. Policajti mali zranenia hrudníka a hlavy. Všetky tri osoby previezla privolaná záchranka do nemocnice.

"Alkohol bol vykonanou dychovou skúškou u účastníkov dopravnej nehody vylúčený. Celková škoda v súvislosti s nehodou bola vyčíslená na približne 8 tisíc eur," priblížil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru Michal Szeiff.

Aktuálne sa presnými príčinami dopravnej nehody zaoberá polícia, ktorá celý prípad vyšetruje.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy