Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Michal (42) nepustil Barboru (20) k svojmu synovi, nútil ju k sexu
Zdielať na

Michal (42) nepustil Barboru (20) k svojmu synovi, nútil ju k sexu

ŽILINA / Otrasný prípad vyriešili žilinskí policajti. Pasák Michal K. držal násilím v priemyselnom objekte 20-ročnú ženu a vydieral ju tým najhorším spôsobom. Polícia nakoniec odhalila rozsiahly prípad kupliarstva.

Využili moment prekvapenia

Bezvýchodiskovú situáciu dvadsaťročnej Barbory v Žiline  nahlásil jej príbuzný až z Bratislavy. 42-ročný Michal jej nechcel dovoliť odísť, nútil ju k prostitúcii. Spolu s ňou tu držal ďalšiu ženu. Policajti konali veľmi rýchlo. Štyri hodiny potom, ako dostali oznam už mali Michala v rukách.

"Využili sme moment prekvapenia," informuje riaditeľ OR PZ Ľudovít Šebesta. Pri bleskovej akcii polícia začala odhaľovať nekalú činnosť Michala K.  Ten mal spolu s Janou S. zneužívať na prostitúciu najmenej päť žien. Nielen zo Žiliny, ale i z iných miest.  A to v období od leta minulého roka.

Je dobrý manipulátor

Muži zákona  upozorňujú, že pasákovi  často naletia naivné mladé dievčatá, ktoré uveria jeho kamarátskemu vzťahu. Psychológ zdôrazňuje, že kupliar vie ako nenápadne zvábiť ženu na to najstaršie remeslo. "Je dobrý manipulátor, podvodník, ťahá medové motúzy," myslí si psychológ František Skokan. 

Barbora, ktorú policajti zachránili spolu s dvojročným synom, je v opatere lekárov. Neskôr ju môžu prichýliť v krízovom centre. Michal K., ktorý ju vydieral, už čelí obvineniu vyšetrovateľa. Spolu s partnerkou Janou si môžu za obchodovanie so ženami posedieť vo väzení päť rokov.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy