Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Peter nezastrelil barmanku (†31) náhodou, zlomila mu srdce?
Zdielať na

Peter nezastrelil barmanku (†31) náhodou, zlomila mu srdce?

TRENČÍN / 42- ročný muž zavraždil v nedeľu v Trenčíne 31-ročnú čašníčku Janku, a potom zbraň otočil aj proti sebe. Čo ho mohlo k brutálnemu činu viesť?

Strieľal, lebo mal zlomené srdce

Peter podľa našich informácií nestrieľal náhodou. Svoju obeť veľmi dobre poznal. Údajne boli istý čas priateľmi. Neskôr sa rozišli. Peter sa však chcel k Jane vrátiť. Už dlhší čas chcel, aby s ním začala chodiť. Odmietala ho, pretože bola zasnúbená. V osudný deň mu povedala, aby odišiel, lebo zavolá políciu. Nakoniec tak aj urobila. 

Ich konflikt bol taký vážny, že Jana musela zavolať policajtov. Tí celú situáciu upokojili a Peter z krčmy odišiel.

Snažila sa utiecť

"Hliadka po príchode do baru Petra nenašla. Barmanka sa vyjadrila, že nechce podávať žiadne oznámenie," informuje hovorkyňa policajného zboru Elena Antalová. O pár minút sa sem vrátil opäť. V ruke držal zbraň.

Začal strieľať hlava nehlava. Mieril dokonca aj na zákazníkov. Tí stihli ujsť. Jana však také šťastie nemala.Snažila sa pred Petrom utiecť. On ju však prenasledoval a niekoľkokrát ju zasiahol do hrudníka. Výstrely počula Janina stará mama. Utekala do krčmy. 

Nechal list na rozlúčku

"Stál tam a keď počul, ako som hrozne kričala o pomoc, tak on chytil tú pištoľ a strelil si do hlavy a spadol na zem," opisuje Janina stará mama. 77-ročná žena sa rýchlo rozbehla dnu. Hľadala svoju milovanú vnučku. Našla ju ležať v chodbe v kaluži krvi. VIAC TU.

"Odomknem z tej druhej strany a tam moja vnučka v krvi. Ešte mi chcela niečo povedať, otočila hlavu. Kričala som ľudia, pomáhajte," dodáva stará mama. Jane už pomôcť nedokázala. Zomrela pár metrov od svojho vraha. Ten svoj čin plánoval. Policajti našli v jeho byte list na rozlúčku. V ňom podľa našich informácií písal, že chce spáchať samovraždu, aby mu všetci odpustili.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy