Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vážna nehoda pri Vranove nad Topľou, muž (†32) náraz neprežil
Zdielať na

Vážna nehoda pri Vranove nad Topľou, muž (†32) náraz neprežil

HOLČÍKOVCE / Ďalší neviditeľný chodec. Pri Holčíkovciach neďaleko Vranova skončil v sobotu večer pod kolesami auta mladý muž. V hustej hmle a daždi ho zrazil vodič z neďalekej obce.

Neosvetlený chodec

Neosvetlená cesta, dážď a navyše hmla. Chodec poriadne riskoval. Údajne kráčal po strede cesty. Vodič v osobnom aute si chodca zrejme všimol až v poslednej chvíli. Už sa mu nedokázal vyhnúť. Potom ako ho zrazil, chodec vyletel na čelné sklo a odhodilo ho na cestu.

"Chodec išiel pešo v tmavom oblečení a bez reflexných prvkov v smere na obec Holčíkovce. Z doposiaľ nezistených príčin došlo k zrážke," uviedla hovorkyňa Krajskej polície Prešov Jana Migaľová.

Zraneniam podľahol

"Po príchode na miesto nehody, chodec nejavil žiadne známky života. Do príchodu Rýchlej zdravotníckej pomoci, sme muža oživovali," povedal veliteľ zásahu Jozef Čurlej.

Ťažko zranený mladý muž bojoval o život ešte niekoľko hodín. Jeho zranenia však boli veľmi vážne. "Chodec následkom vnútorných zranení po prevoze do nemocnice podľahol. Príčina nehody je v štádiu vyšetrovania," dodala Jana Migaľová.

Prítomnosť alkoholu

"Momentálne sa k príčine dopravnej nehody nie je možné vyjadriť, máme zadokumentované všetky stopy," upresnil znalec z odboru dopravy Juraj Ovčiarik.

Na mieste nehody sa povrávalo o tom, či nebohý chodec nebol opitý. To je však nateraz otázne. Viac ukáže nariadená pitva. Polícia si posvieti aj na to, či vodič, ktorý ho zrazil, nešiel príliš rýchlo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy