Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Kamión vytlačil z cesty auto, dievča (9) skončilo v nemocnici
Zdielať na

Kamión vytlačil z cesty auto, dievča (9) skončilo v nemocnici

ŽARNOVICA/ŽIAR NAD HRONOM / Na rýchlostnej ceste R1 medzi Žarnovicou a Žiarom nad Hronom sa stala krátko po obede dopravná nehoda. Kamionista dostal pravdepodobne mikrospánok, následkom čoho prešiel do protismeru a zrazil sa s osobným autom.

Kamionista dostal pravdepodobne mikrospánok

Kamionista prešiel podľa našich informácií doposiaľ z nezistených príčin z pravého jazdného pruhu do ľavého, kde sa zrazil s oproti idúcim autom. Auto šoféroval mladík, ktorý viezol svoju 9-sestru sestru za kamarátkami. "Toľko vám poviem. Debilom by nemali dávať vodičáky vôbec," myslí si mladý šofér.

Následne kamión vrazil do zvodidiel, pričom ešte niekoľko kilometrov nevedel kolos zastaviť. Dievča bolo prevezené do nemocnice na pozorovanie. Pri nehode sa zranil aj kamionista. "Neviem ani sám, čo sa stalo," povedal po nehode vodič kamiónu. 

Cesta neprejazdná niekoľko hodín

Cesta bola neprejazdná niekoľko hodín, vodiči sa museli pripraviť na dlhé kolóny aj obchádzky. Škody na zničenej ceste budú obrovské. Šťastím bolo, že prevrátený kamión, ktorý sa šúchal po strede cesty nezachytil žiadne z protiidúcich áut

Téme sa venuje reportérka Katarína Kováčiková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy