Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Požiar domu pripravil muža o strechu nad hlavou
Zdielať na

Požiar domu pripravil muža o strechu nad hlavou

BÁHOŇ / Ráno začal horieť rodinný dom v obci Báhoň (okr. Pezinok). Jeho majiteľ pravdepodobne spal, ale stihol z neho včas vybehnúť. Dom však aj napriek rýchlemu zásahu hasičov zhorel do tla.

Majiteľ domu skončil v nemocnici

Majiteľa zhoreného domu museli vziať záchranári na ošetrenie do nemocnice, pretože sa pravdepodobne nadýchal splodín. "Po otázkach, ako sa cíti reagoval plynulo, nebol zmätený. Hovoril, že mu nič nie je a chvíľku na to hovoril, že ho bolí hlava...," uviedol veliteľ zásahu Stanislav Kanka.

Požiar vypukol okolo pol 8-ej ráno vo vnútri domu. Oheň sa však rýchlo rozšíril aj na strechu. Tam mal majiteľ uskladnené seno pre zvieratá. Hasičom sa podarilo požiar rýchlo lokalizovať. Museli rozobrať strechu a dohášať skryté ohniská v uskladnenom sene. "Pravdepodobná príčina požiaru bola sviečka, ktorou si obyvateľ domu svietil, keďže nemá elektrickú energiu," domnieva sa starosta obce Báhoň Ivan Patoprstý.

Dom takmer celý zhorel

Aj napriek rýchlemu zásahu hasičov dom takmer úplne celý zhorel. Jeho majiteľ teda ostal bez strechy nad hlavou. "On má tri sestry, takže bude mať kam ísť," hovorí suseda. Presné príčiny požiaru sú v štádiu vyšetrovania.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy