Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Norbert (†21) svoj boj o život prehral, tesne pred odchodom z nemocnice
Zdielať na

Norbert (†21) svoj boj o život prehral, tesne pred odchodom z nemocnice

LEVICE / Najsmutnejšie sviatky prežila tento rok rodina 20-ročného Norberta z Levíc. Prvá rana prišla v júli, keď do jeho auta neďaleko obce Bátovce narazil o rok starší vodič. Druhá rana prišla nedávno. Po troch mesiacoch v nemocnici Norbert zraneniam podľahol. Matka prišla o svojho jediného syna.

4 dni pred odchodom z nemocnice zomrel

Po dopravnej nehode 20-ročný Norbert skončil v nemocnici. Celá rodina trávila pri chlapcovom lôžku dlhé dni a hodiny. Jeho matka dúfala, že všetko dobre dopadne. "Proste človek sa stále snažil, prvé a posledné," hovorí Norbertova matka.

Norbert, statočne bojoval v nemocnici 3 mesiace. 4 dni predtým, ako si ho rodina chcela zobrať domov boj o život prehral. "Vraveli, že to bude ťažké ale všetko sme mali doma pripravené. Sme mu hovorili stále, že už prídeš domov," hovorí matka Norberta Mária Čerbová.

Matka: Bolesť je tu každý deň

Oči plné sĺz a spomienky to je všetko čo mame a súrodencom po milovanom Norbertovi zostalo. "Tá bolesť tu je každý deň. Mňa bolí srdce, to je na celý život," dodáva matka.

A čo sa vlastne pri nehode stalo? Mladík (21) chcel na rovnej ceste predbehnúť auto, avšak mu to nevyšlo. "Vyletelo mi z protismeru auto, nevidel som svetlá a ja som v poslednej chvíli strhol naspať a potlačil to auto predo mnou," povedal vtedy vodič. REPORTÁŽ Z NEHODY NÁJDETE TU.

Do auta, ktoré riadil Norbert údajne vo vysokej rýchlosti zozadu vrazil. "Rozmýšľam nad tým, či si ten chlapec uvedomuje, že si zabil rovesníka," povedala matka Norberta.

Život syna a brata už nikdy nikto rodine nevráti. Chcú však aspoň to, aby
bol vinník nehody spravodlivo potrestaný. "Vyšetrovateľka z odboru kriminálnej polície z Levíc obvinila z prečinu usmrtenia 21-ročného vodiča," uviedla hovorkyňa KR PZ v Nitre Božena Bruchterová.

Téme sa venuje reportérka Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy