Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Vodič nezvládol predbiehanie, jeho auto zhorelo
Zdielať na

Vodič nezvládol predbiehanie, jeho auto zhorelo

PRIEVIDZA / Hasiči a policajti z Prievidze prežili veľmi rušnú noc. Najskôr riešili vodiča, ktorý na mol opitý rozbil svoje auto pred Bojnicami. Hodinu po polnoci opäť utekali k ďalšej nehode.

Auto sa niekoľkokrát prevrátilo, zhorelo

Vodič osobného auta, ktorý jazdil medzi Prievidzou a Nedožermi Brezanmi to pri predbiehaní nezvládol a skončil mimo cesty. Počas toho ako letel svahom, sa auto niekoľkokrát prevrátilo.

Jeho dvaja spolujazdci vyšli von. Vodič mal rozbitú hlavu a silno krvácal. Keďže nikto z jeho kamarátov ktorých viezol nemal mobil, oznámili mu, že idú po záchranku peši. Jeho zatiaľ nechali v aute. To začalo horieť.

Zakliesneného vodiča našťastie von vybrali okoloidúci vodiči. Nebyť ich pomoci, uhorel by. Potom ho previezli do bojnickej nemocnice. Policajti mali podozrenie, že auto je kradnuté. To sa nakoniec nepotvrdilo. Prípad je v štádiu šetrenia.

Na diaľnici horela Tatra

Na diaľnici D1 medzi Prešovom a Košicami horela Tatra. Vodič stihol v poslednej chvíli vyskočiť z auta. Diaľnica v smere na Košice bola takmer hodinu uzavretá.

Hustý stúpajúci dym bolo vidieť už z diaľky. Nákladné auto úplne pohltili plamene. Vodič Tatry mal obrovské šťastie. Počas jazdy mu totiž začali šľahať spod kabíny plamene. REPORTÁŽ TU. 

Téme sa venuje reportér Pavol Čertík. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy