Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Daniel (22) behal nahý po hoteli, spacifikovali ho až policajti
Zdielať na
Krimi

Daniel (22) behal nahý po hoteli, spacifikovali ho až policajti

BRATISLAVA / O poriadny škandál sa postaral v Bratislave 22-ročný mladík z východu Slovenska. Po hoteli, v ktorom býval, totiž pobehoval nahý. Dokonca obťažoval hostí a pustil požiarny poplach. Jeho besnenie ukončila až privolaná policajná hliadka.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Nahý behal po hoteli

Incident sa odohral krátko pred deviatou hodinou večer v jednom z bratislavských hotelov v centre mesta. Daniel (22) začal behať po hoteli úplne nahý. S ostatnými hosťami, ktorí neverili vlastným očiam, sa snažil naviazať kontakt. Zamestnanci hotela sa mladíka snažili umravniť, ale nedarilo sa im.

"Na výzvy personálu, aby sa obliekol, muž nereagoval a správal sa agresívne," uviedola hovorkyňa KR PZ v Bratislave Karina Považanová. Exhibicionista sa potom rozhodol cestovať stále úplne nahý plným výťahom hore a dole. Na štvrtom poschodí dokonca búchal na dvere izieb a budil spiacich hostí.

Obvinený z výtržníctva

Nakoniec rozbil dva požiarne hlásiče a spustil poplach. Vedenie hotel sa k incidentu veľmi nechcelo vyjadrovať. "Popri starostlivosti o hostí na najvyššej úrovni je jedným z našich hlavných cieľov aj ochrana súkromia našich hostí," uviedla zástupkyňa hotela Jana Poprendová.

"V súčasnosti už Daniel z okresu Košice-okolie na podklade dôkaznej situácie čelí obvineniu z prečinu výtržníctva," uviedla Považanová. Mladíkovo vystrájanie ukončili až policajti. Nasadili mu putá a odviezli ho na výsluch.

Hrozia mu tri roky

Čo viedlo mladého muža k tomu, že behal po hoteli "na Adama", zatiaľ nie je jasné. Podľa našich informácií odmietol dychovú skúšku. "Obvinenému mužovi, ktorý je stíhaný na slobode, hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na tri roky," dodala Považanová.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy