Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Telo z patológie prišlo zohavené a doslova vykostené
Zdielať na

Telo z patológie prišlo zohavené a doslova vykostené

BRATISLAVA / Pani Anna z Malaciek zažila poriadny šok. Jej manžel celý život pracoval ako veterinár. Namiesto toho, aby pár dní pred Vianocami riešila jeho dôstojný pohreb, musí pátrať po tom, kto a prečo jej manžela rozpáral od hlavy až po päty.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Nerobil tak ani so zvieratami

Telo nebohého bolo políciou zapečatené v mraziacom boxe v dome smútku v Malackách. "Katastrofa, je to horšie. Môj muž takto nerobil ani so zvieratami, čo spravili s ním," hovorí manželka nebohého.

Zomrel po mozgovej príhode 10. decembra, náhle, nebol nikdy chorý... Bol chudý a štíhly. Celé Záhorie ho poznalo ako dobrého veterinára. "Jednoducho, je mi z toho zle, nech vidí celé Slovensko, ako narábajú s telami mŕtvych, ako si vážia ľudí," dodáva manželka.

"Kosti na pleciach mu trčali a je vidieť, že niektoré kosti má vypchaté," opisuje manželka.

Nech napíše, aká kosť chýba

"Podala som trestné oznámenie, v piatok 13.decembra. Dám ho súkromne vypitvať, súkromnému patológovi, nech napíše, ktorá kosť, kde chýba," pokračuje.

Hoci pohrebníctvo medzičasom dostalo už súhlas na pochovanie do polície, pani Anna chce s pohrebom počkať do momentu, pokým nebude mať výsledky nezávislej pitvy.

Téme sa venuje reportér Richard Bolješik. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy