Oblačno
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Ľad, šmyk a vodič zdemoloval stojan na pumpe
Zdielať na

Ľad, šmyk a vodič zdemoloval stojan na pumpe

BANSKÁ BYSTRICA / Ľad na ceste sa podpísal pod kurióznu nehodu pri Banskej Bystrici, pre ktorú bola niekoľko hodín zatvorená benzínová pumpa. Rútiace sa auto po šmyku preletelo cez trávnik a na čerpacej stanici zdemolovalo jeden zo stojanov. Zostala po ňom iba diera v zemi.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Podcenil zradné cesty

Mladý muž precestoval tisícky kilometrov, z Nemecka sa ponáhľal za svojou chorou priateľkou, ktorá leží v nemocnici. Havaroval, keď ho už od cieľa nedelilo veľa. Podcenil zradné cesty a ľad, na ktorom dostal šmyk.

"Ponáhľal som sa ku priateľke, ale nechcem o tom hovoriť," povedal vodič. Na mieste, kde predtým stál stojan, zostala iba hlboká diera. Pohnúť autom sa ale nedalo. Počkať museli na odborníkov. Až tí dali súhlas na odtiahnutie, potom čo prezreli ventily smerujúce k nádržiam s palivom.

Šťastie, že to nevzbĺklo

"Pri nehode sa nikto nezranil," informuje hovorkyňa policajného zboru Petra Vašková. Benzínová pumpa bola zatvorená niekoľko hodín. Majiteľka škody ešte nevyčíslila, pôjde však o tisícky eur.

Mladý muž môže hovoriť o šťastí, že jeho neovládateľné auto na pumpe nikoho nezranilo. " Ešte šťastie, že to nezačalo horieť," hovorí Juraj Gampe z Asosu Banská Bystrica.

Šmyk sa podpísal aj pod nehodu starostu Jarovníc. Našťastie sa nikto nezranil, no Jarovničan bol aj napriek tomu veľmi podráždený. Prekážali mu kamery a otázky. VIAC TU.

Téme sa venuje reportérka Katarína Kováčiková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy