Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Mišenka na chviľu na slobode. Je zadržaný opäť
Zdielať na

Mišenka na chviľu na slobode. Je zadržaný opäť

BANSKÁ BYSTRICA, KOŠICE / Viliam Mišenka,muž obvinený z piatich vrážd, sa dostal z väzby. Pred banskobystrickou väznicou ho však opäť zadržali policajti a eskortovali ho do Košíc. Informáciu ako prvý priniesol Nový čas.

Pred väznicou ho opäť zadržali

Viliam Mišenka sa dostal z väzby, pred väznicou ho však opäť zadržali, informuje denník Nový čas. Viliam Mišenka je obvinený z piatich vrážd. Začiatkom roka ho dolapili vo Venezuele a z krajiny ho vyhostili.

Sudca na Slovensku ho vo februári pre obvinenie z vraždy bosa Petra Čongrádyho (†36) zo septembra 2004 posadil do basy. V stredu ho z väzby prepustili, pred väznicou v Banskej Bystrici ho však opäť zadržali policajti.

Prípad Gudábu?

Keďže momentálne prebiehajú procesné úkony, polícia zatiaľ potvrdila len to, že zadržali jednu osobu. Z akých skutkov Mišenku obvinili, zatiaľ nekonkretizovali. Podľa našich informácií ide o prípad Jozefa Gudábu, ktorého zavraždili v roku 2003.

A takto ho vzali do väzby v októbri. Mal na hlave kuklu. Jeho výsluch trval takmer dve hodiny a potom ho odviezli preč. Žiadal o prepustenie na slobodu, s čim ale nesúhlasil prokurátor. VIAC TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy