Jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Matku so synčekom (3) zrazila na chodníku dodávka
Zdielať na

Matku so synčekom (3) zrazila na chodníku dodávka

MICHALOVCE / Mladá žena so svojím malým synom išli po chodníku, keď im zrazu cestu skrížil vodič dodávky. Ten vyletel z cesty a vrazil do prechádzajúcej rodiny. Stalo sa to vo štvrtok popoludní v Michalovciach.

Mamička so synom boli na ceste k babke

Mamičku s 3-ročným synom a babku zrazil na chodníku vodič dodávky. "Zrazu som sa zohol po papiere, spadol mi telefón a keď som sa dvíhal, tak s ľavou rukou som stiahol volant. Potom si už nič nepamätám - zľakol som sa, počul som všade krik," hovorí vodič dodávky.

Neovládateľné auto sa rútilo priamo na rodinu, ktorá stála na chodníku. Malého chlapčeka vraj v poslednej sekunde stihla vziať babka do náručia. Jeho mama však také šťastie nemala. Skončila pod jeho kolesami.

Vodič si neuvedomil, že niekoho zrazil

"Jeden z vodičov hneď zastavil dodávku a žene hneď podal prvú pomoc," hovorí suseda, ktorá celú nehodu videla. Vodič z povolania bol z toho, čo sa stalo, v poriadnom šoku. Vraj si vôbec neuvedomil, že niekoho zrazil.

Starkú s chlapčekom záchranári ošetrili na mieste, no mladú ženu previezli okamžite do nemocnice. "Žena bola prijatá na traumatologické oddelenie so stredne ťažkými poraneniami. Jej stav je stabilizovaný," potvrdila hovorkyňa Svet zdravia a.s. Zuzana Gajdošíková.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy