Jasno
13°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Dráma v Hornej Vsi! Muž (51) dobil ženu a postrelil svokru
Zdielať na

Dráma v Hornej Vsi! Muž (51) dobil ženu a postrelil svokru

HORNÁ VES / V Hornej Vsi pri Kremnici vtrhol 51-ročný muž do domu svojej svokry so zbraňou v ruke. Hľadal tam svoju manželku, ktorú predtým surovo zbil. Na svokru dokonca niekoľkokrát vystrelil.

Útočník sa dostal do domu svojej svokry cez rozbité okno. Vnútri bola v tom čase iba jeho manželka a jej 71-ročná matka. Manželku surovo bil, keď jej pribehla na pomoc jej matka, neváhal proti nej použiť zbraň. Starej žene spôsobil niekoľko strelných poranení.

Bol to moment, ktorý 48-ročná žena využila na útek. Úkryt našla o pár domov nižšie u svojej kamarátky z detstva. "Bola celá zakrvavená a v šoku," hovorí kamarátka obete Tatiana. Podľa našich zistení má matka dobitej ženy postrelenú ruku a hrudník. Jej dcéra vyviazla s ľahšími zraneniami.

Muž nemal zbraň v legálnej držbe

Dnes bol dvor prázdny. Na vedľajšej ceste stál iba teréniak, na ktorom 51-ročný útočník prišiel. Po streľbe skončil na polícii, kde ho celý deň vypočúvali. Zbraň, ktorú použil, nemal v legálnej držbe. Susedia tvrdia, že motívom bola pravdepodobne žiarlivosť. Manželka od neho pred časom odišla. 

Téme sa venuje reportérka Katarína Kováčiková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy