Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muž sa vracal zo služobky, cestu mu skomplikovala opica
Zdielať na

Muž sa vracal zo služobky, cestu mu skomplikovala opica

STARÁ ĽUBOVŇA / Nešťastie sa stane častokrát vtedy keď to najmenej čakáte. Svoje o tom vie aj muž z dediny pri Starej Ľubovni, ktorý sa vracal včera podvečer z pracovnej cesty z Košíc. Na frekventovaných úsekoch sa mu nič nestalo, ale kilometer pred cieľom do neho narazil mladík, ktorý sa hral na cestného piráta.

Hral sa na cestného piráta

Odvahu na riskantnú jazdu mladíkovi zrejme dodalo aj niekoľko poldecákov. Mladý muž spôsobil nehodu priamo v centre mesta Stará Ľubovňa. Bolo krátko po deviatej večer a on už vtedy nafúkal dve promile.

Mladý muž vychádzal na hlavnú križovatku z bočnej cesty, zrejme ho vôbec nezaujímalo, či dá niekomu prednosť a pravdepodobne vyššou rýchlosťou vpálil priamo na hlavnú cestu a navyše aj do ďalšieho auta. Mladík si poriadne skomplikoval situáciu, nielenže rozbil podľa našich informácii auto, ktoré ešte splácal lízingovej spoločnosti. Oveľa horší je fakt, že nafúkal.

Vodič: cestu mi skomplikovala opica

A to hodnotu, ktorá je už je za volantom trestným činom. Jeho hrdinská povaha neskrotla ani po príchode policajtov, tí ho potom odviezli do cely na policajné oddelenie. Vodič z druhého auta sa vracal domov z pracovnej cesty. Podľa jeho vyjadrení sa bál lesnej zveri, ktorá mu počas celej jazdy domov skákala do cesty. Tú mu nakoniec skomplikovala podľa jeho slov parádna opica. 

Téme sa venuje reportérka Maja Pavlíková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy