Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Učiteľ zabil svoju žiačku Denisu (†17), vraj boli milencami!
Zdielať na

Učiteľ zabil svoju žiačku Denisu (†17), vraj boli milencami!

RAŠKOVICE / Boli milencami?! Pravdepodobne zakázaná láska medzi učiteľom a žiačkou sa skončila krvavou streľbou. Učiteľ prišiel v nepriestrelnej veste do rodinnému domu a zastrelil 17-ročnú žiačku a jej starého otca.

Zadržaný na úteku

Dvaja mŕtvi, tretí človek ťažko zranený. A páchateľa polícia zadržala na úteku do lesa. Pokojný večer v českej obci Raškovice v Moravskosliezskom kraji prerušila streľba z pištole, ktorá sa náhle ozvala z jedného z domov.

V ňom potom ostali dve mŕtve osoby - 73-ročný muž a jeho 17-ročná vnučka. Ďalšia žena, pravdepodobne babička tínedžerky, utrpela ťažké zranenia a momentálne bojuje o život. 

Páchateľ mal údajne až tri zbrane. "Bola to veľmi silná rana. Ozvala sa dva či trikrát. Potom sme počuli rinčať sklo," hovorí jedna z susediek mŕtvej dievčiny.

Láska s angličtinárom

Polícia uzavrela celú obec. Ozbrojený muž mal totiž vybehnúť z domu von. Do akcie zapojili aj vrtuľník s termovíziou. Páchateľ po streľbe vybehol do lesa a na lúke. "Osobu, ktorá je podozrivá z tohto činu je zadržaná, nekládla žiaden odpor," informuje riaditeľ miestnej polície Tomáš Kužel. 

Jednou z vyšetrovacích verzií je, že išlo o pomstu zo žiarlivosti. Učiteľ angličtiny a jeho mladistvá žiačka mali byť milencami. Ich zakázaná láska mala dostať trhliny v podobe nevery Denisy.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy