Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Helena predbehla auto mladíkov, tí spustili streľbu!
Zdielať na

Helena predbehla auto mladíkov, tí spustili streľbu!

HUMENNÉ / Za bieleho dňa sa v Humennom malo strieľať. Dvaja mladí muži v nablýskanom terénnom aute vraj tasili zbraň iba preto, lebo ich predbehlo staré, asi 20-ročné vozidlo. Šťastím bolo, že muž so ženou vzadu neviezli svoje dve deti. Rodičia sú pritom presvedčení, že k žiadnemu incidentu nemuselo dôjsť. Mladíci vraj mali len pošramotené ego.

Guľka ženu vraj takmer zasiahla

Žena tvrdí, že v terénnom aute s košickým evidenčným číslom sa viezli dvaja muži vo veku približne 30 rokov. Problém mal nastať v momente, keď si ich "nablýskané" auto dovolili predbehnúť so svojím starším vozidlom. "Vidíte, s akými autami my sme? S 20-ročnými," hovorí švagor.

"Polícia prípad vyšetruje ako trestný čin výtržníctva. Páchateľovi hrozí až 3-ročné väzenie,"
hovorí prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Zadné sklo sa roztrieštilo na množstvo malých kúskov. Medzi úlomkami hľadali policajti projektil. Na miesto prišiel i služobný pes.

Prípadný projektil sa ale mohol odraziť a skončiť napríklad v kríkoch či v blízkom kanáli. Žena však údajnú streľbu pocítila na vlastnom tele. "Mne sa to šuchlo popri vlasoch," tvrdí pani Helena.

Škody na aute sú minimálne. Pani Helena však tvrdí – všetko mohlo vyzerať úplne inak, ak by v aute sedeli jej dvaja synovia. Udalosť sa totiž stala v čase, keď ich zvykne brávať zo školy.

Polícia prosí o pomoc svedkov

"Žiadame prípadných svedkov, aby akékoľvek bližšie informácie k tejto udalosti nahlásili na polícii," potvrdila prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Žena je presvedčená, že mužom nijako neublížili a ani v jazde ich neobmedzili. Incident podľa nej vznikol z tak trochu detinských dôvodov. "Len z toho, že dakomu sa pošramotilo ego," vysvetľuje na záver pani Helena. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy