Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Môjho syna zbili a uniesli traja spolužiaci, tvrdí matka
Zdielať na

Môjho syna zbili a uniesli traja spolužiaci, tvrdí matka

RUDŇANY/MARKUŠOVCE / Po ceste zo školy mala 11-ročného chlapca prepadnúť skupina troch maloletých chlapcov. Domov sa dostal až po niekoľkých hodinách. A to všetko podľa našich informácií za to, že chlapec povedal učiteľke o dvoch žiakoch, ktorí vyšli na chodbu, keď mali sedieť v triede.

Okrem toho chlapca mali aj okradnúť

Šiestakovi skončila škola o pol štvrtej poobede. Domov sa však dostal až okolo ôsmej. Medzitým ho zbili a uniesli do Markušoviec. Podľa matky si chlapca za školou chytili traja jeho rovesníci. Začali ho kopať a mlátiť. "Keď šiel zo školy domov a Rómovia ho napadli. Mal červené na nohe," hovorí chlapcova mama.

Okrem bitky mali chlapca aj okradnúť. Údajne mu z pliec strhli ruksak a vzali peňaženku. V čase išiel vraj okolo muž na aute. Ten sa mal vraj k útočníkom pridať.

Poriadnou bitkou sa to ani zďaleka neskončilo."Potom ho naložili do auta a odviezli do Markušoviec," dodáva chlapcova mama. Chlapca mali vyhodiť pri benzínovej pumpe. Potom sa už o neho viac nestarali. 

Vysadili ho na benzínovej pumpe

Podľa našich informácií, keď útočníci a únoscovia chlapca vyhodili z auta, vrátili sa naspäť do Rudnian. Jedenásťročné dieťa preto nemalo na výber a takmer 6-kilometrovú trasu chcelo prejsť pešo. Chlapcova rodina ani len netušila, čo ich dieťa prežilo. Už chceli vyhlásiť pátranie.

"Policajný vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže, v štádiu preverovania je podozrenie aj zo zločinu obmedzovania osobnej slobody," hovorí košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Policajti na prípade stále pracujú. Podľa policajnej hovorkyne už majú chytených všetkých troch podozrivých. Dvaja z nich sú z rovnakej školy ako napadnutý chlapec.

Téme sa venuje reportér Matúš Gavlák. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy