Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Milovali sa na koľajniciach, nevšimli si prichádzajúci vlak...
Zdielať na

Milovali sa na koľajniciach, nevšimli si prichádzajúci vlak...

KYJEV / Zaľúbený pár sa nadránom vracal domov z návštevy u priateľov. Cestou však dostal bláznivý nápad - milovať sa na koľajniciach. Zaľúbenci si pritom vôbec nevšimli, že sa na nich rúti vlak. Z následkov behá mráz po chrbte - žena zomrela, muž prišiel o obe nohy.

Upozorňujeme, že reportáž nie je vhodná pre maloletých divákov.

Vracali sa z nočnej návštevy

Dvojica sa vracala z návštevy u priateľov. Cestou domov však chceli zažiť niečo výnimočné. Rozhodli sa preto pre hazard so životom na koľajniciach. "U niektorých ľudí dochádza k väčšiemu sexuálnemu vzrušeniu, keď sa milujú na nejakom nezvyčajnom mieste," hovorí psychológ Marián Sirka.

Podľa odborníka to nemusí znamenať sexuálnu deviáciu. Skôr ide o vybočenie zo stereotypu. Faktorov, ktoré ovplyvnili rozhodnutie dvojice, však mohlo byť viac. "Mohol tam zohrať úlohu aj adrenalín. Išlo o miesto, ktoré je prístupné hocikomu," dodáva Sirka.

Žena zomrela, muž prišiel o nohy

Muž, ktorý prišiel pri nešťastí o nohy, pre políciu uviedol, že s partnerkou chceli zažiť niečo výnimočné. Ich túžba však mala fatálne následky. "Žena zomrela, 41-ročný muž prišiel o obe nohy. Dvojica bola pravdepodobne pod vplyvom alkoholu," uvádza sa v stanovisku ukrajinskej polície.

Aj podľa sexuologičky k tragédii dopomohol skôr alkohol ako neprekonateľná túžba. "Aj keď sú milenci veľmi rozvášnení a to vedomie nie je celkom jasné, predsa len by počuli prichádzajúci vlak a stiahli by sa z koľajníc, aby neprišli k úrazu," myslí si sexuologička Danica Caisová. Ukrajinská polícia začala proti mužovi trestné stíhanie. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy