Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vodič spanikáril a stočil volant, 2 ľudia skončili v nemocnici
Zdielať na

Vodič spanikáril a stočil volant, 2 ľudia skončili v nemocnici

JELŠAVA / Dve zdemolované autá, z toho jedno prevrátené na streche, dvaja zranení a políciou riadený hlavný ťah. Taká je bilancia dopravnej nehody, ktorá sa stala vo štvrtok večer v Jelšave pri Revúcej. Jeden z vodičov mal pri predbiehaní údajne poriadne dupnúť na plyn, nestihol sa zaradiť a jedno auto z cesty vytlačil.

Jedno z áut ostalo prevrátené na streche

Vodič za sebou ťahal prívesný vozík. Tvrdí, že nešiel rýchlo. Podľa jeho slov ho zrazu začalo predbiehať za ním idúce auto. Náraz bol taký silný, že auto s piatimi cestujúcimi vyletelo z cesty a ostalo prevrátené na streche. 

Dvoch zranených kamarátov z neho previezli záchranári do nemocnice. Vodič, ktorý mal nehodu spôsobiť a vysokou rýchlosťou obiehať kolónu áut, skončil po náraze vedľa cesty. Z jeho posádky, sa našťastie, nikto nezranil.

Nehodu vyšetrujú revúcki policajti

Ani jeden z vodičov pred jazdou nepil. Podľa predbežných informácií sa zrejme vodič počas obiehania nemal kam zaradiť. Spanikáril a stočil volant.

Nehodu vyšetrujú revúcki policajti. Hlavný ťah v smere na Revúcu bol riadený políciou. Cesta bola uzavretá len počas odťahovania áut.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy