Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Opilci za volantom chceli do bločkovej lotérie s policajným dôkazom
Zdielať na

Opilci za volantom chceli do bločkovej lotérie s policajným dôkazom

SPIŠSKÁ BELÁ / Podtatranskí vodiči sú nepoučiteľní a stále riskujú. Tentokrát dvaja kamaráti po nehode pozabudli na to, kto vlastne šoféroval auto, v ktorom obaja spali. Zmysel pre humor im rozhodne nechýbal, pozrite sa...

Nevedia, kto šoféroval

Záhada pod Tatrami. Dvaja podgurážení muži sa nevedeli po dopravnej nehode dohodnúť na tom, kto vlastne sedel za volantom.  

Ak by si podtatranskí policajti zostavovali hitparádu výhovoriek, práve tie ich  by zrejme patrili k tým lepším. "Ja som spinkal v aute. Proste neviem, kto moje auto naštartoval a začal so mnou jazdiť," hovorí údajný spolujazdec Tomáš.

Šofér vraj utiekol

Na otázku, či muži vedia, kto šoféroval, údajný spolujazdec Jozef odpovedal takto: "viem, ale nepoviem... Lebo utiekol, lebo bol šofér." Chlapi mali aj napriek nehode a rozbitému autu výbornú náladu. A to aj napriek tomu, že keď sa ukáže, že šoféroval jeden z nich, budú mať problém.

"Jeden je v zákaze činnosti a nafúkal takmer tri promile, druhý nafúkal dve promile," uviedla hovorkyňa prešovských policajtov, Jana Migaľová.

Nemôžu sa zapojiť do bločkovej lotérie

Pod Tatrami sa za posledný týždeň neuveriteľne pije, kežmarskí policajti majú na stole niekoľko spisov. Podgurážení chlapi ľutujú iba jednu vec, že sa s  bločkami z dregera nemôžu zapojiť do bločkovej lotérie, inak by podľa ich slov určite vyhrali.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy