Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Opitý pltník viezol 12 ľudí. Jozef (49) nafúkal takmer 2 promile
Zdielať na

Opitý pltník viezol 12 ľudí. Jozef (49) nafúkal takmer 2 promile

ZAMAGURIE / Jeden zo zamagurských pltníkov urobil svojim kolegom poriadnu hanbu. Vyzerá to tak, akoby zabudol na zodpovednosť. Dvanásť ľudí viezol opitý. V dychu mu policajti namerali takmer 2 promile.

Jeho kamaráti však tvrdia, že na plť nasadol triezvy. Počas splavu ho vraj mali opiť turisti. Štátna plavebná správa v spolupráci s políciou dávala fúkať každému pltníkovi, ktorý prišiel so svojim plavidlom do cieľa. 

Pltníkovi namerali takmer dve promile

Skontrolovali ich tridsať, pri jednom však zostali poriadne prekvapení. 49-ročný Jozef išiel rovno z plte do policajného auta a potom do policajnej cely. Opitý pltník však nie je jediný, ktorého za alkohol potrestajú.Pil aj jeho ďalší kolega. Toho však poriešila štátna plavebná správa.

Prišiel o licenciu

Nezodpovedný pltník sa v piatok postavil pred sudcu a prišiel aj o preukaz, ktorý mu doposiaľ umožňoval zarábať si na živobytie plavením sa po Dunajci

Práve pltníci sú zodpovední za ľudí, ktorých vezú. Našťastie sa nikomu nič počas takmer dvojhodinovej plavby nestalo. Len pred niekoľkými dňami tam narazila plť na skalu a rozbila sa, teraz sa rieši alkohol.

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 18:00.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy