Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Michal (†24) skočil pod vlak. Bola za tým láska?
Zdielať na

Michal (†24) skočil pod vlak. Bola za tým láska?

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / V Liptovskom Mikuláši v utorok ráno vyhasol mladý ľudský život. Po zrážke s nákladným vlakom zomrel 24-ročný Michal. Pred prichádzajúci vlak sa postavil z vlastnej vôle.

Podľa všetkého bola za tým láska

Podľa všetkého si mladý muž siahol na život pre nešťastnú lásku. K železničnej trati v Palúdzkej prišiel krátko po šiestej hodine.

"58-ročný rušňovodič vlaku prechádzal cez železničný most ponad rieku Váh a pred rušňom spozoroval v koľajisku osobu. Následne okamžite použil rýchločinné brzdenie, ale pre krátku vzdialenosť už nedokázal zrážke zabrániť," žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

24-ročný Michal nemal, žiaľ, po zrážke s vlakom najmenšiu šancu prežiť. Lekár mohol už len skonštatovať smrť. Podľa rušňovodiča sa pred vlakom nesnažil uskočiť, ale práve naopak.

Svojim blízkym napísal smsky

Na mieste tragédie sme sa dozvedeli, že za nepochopiteľným konaním mladého muža, ktorý len nedávno úspešne dokončil vysokoškolské štúdium, mohli byť problémy vo vzťahu. Svojim blízkym mal tesne pred tým, ako vstúpil do koľajiska poslať posledné smsky.

"Ďalšie okolnosti udalosti vyšetruje Oddelenie železničnej polície Policajného zboru Vrútky," doplnil Moravčík.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy