Polojasno
22°
Bratislava
Prepadnutie benzínky. Zlodej ulúpené peniaze zahodil
Zdielať na

Prepadnutie benzínky. Zlodej ulúpené peniaze zahodil

VOLKOVCE / Maskovaný lupič vtrhol nadránom na čerpaciu stanicu vo Volkovciach. So zbraňou mieril na zamestnankyňu, ktorá mu musela dať peniaze. Celého lupu aj so zbraňou sa potom prekvapivo zbavil. Odhodil ho do jarku a zmizol.

So zbraňou ulúpil 200 eur

Lupič s kuklou na hlave a zo zbraňou v rukách prišiel na miestnu benzínku okolo tretej hodiny nadránom. Na šokovanú zamestnankyňu muž so zbraňou neustále mieril. Na pult položil tašku a kričal, aby mu dala peniaze.

"Páchateľ zamestnankyni povedal toto je prepad. Žena mu z obavy o svoj život dala 200 eur,"
upresnila okolnosti prepadu Božena Bruchterová, hovorkyňa polície Nitra.

Zamestnanec z toalety zavolal políciu

Lupič vraj robil taký krik, že druhý zamestnanec, ktorý bol práve v šatni na prestávke všetko počul. Údajne sa schoval na toaletu a zavolal políciu. Zaujímavé je, že lupič k benzínke neprišiel autom. Potom, ako schmatol peniaze zobral nohy na plecia a ušiel smerom na Kozárovce.

Už po chvíli na miesto dorazilo niekoľko policajných hliadok v nepriestrelných vestách. Policajti okamžite začali prehľadávať okolie asi kilometer od benzínky našli odhodené veci z lúpeže.

Páchateľ odhodil aj zbraň, aj ulúpené peniaze

Do jarku páchateľ vyhodil tašku, vedľa nej bola plynová pištoľ a kukla. Prekvapujúco tam nechal aj všetky ukradnuté peniaze. "Nájdená zbraň bude zaslaná ne expertízu," dodala Bruchterová.

Celý prepad bol pre muža zbytočný, ale aj tak mu hrozí väzenie. Ak by ste ho na záberoch spoznali kontaktujte políciu. Lupič je vyššej športovej postavy, na zápästí mal obväz a oblečenú čiernu bundu.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy