Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Znásilňovanie dvojičiek. Polícia obvinila násilníka
Zdielať na

Znásilňovanie dvojičiek. Polícia obvinila násilníka

VÝCHODNÉ SLOVENSKO / Polícia začala trestné stíhanie pre zločin sexuálneho násilia v prípade zneužívaných dvojičiek. Obe pritom trpia duševnou poruchou. Polícia nakoniec partnera matky dvojčiat obvinila.

Obe sestry sú na tom psychicky veľmi zle

Podľa našich informácií mal muž dvojičky znásilňovať mesiace a hrubým spôsobom ich mal nútiť k súloži. Obe sestry sú na tom psychicky veľmi zle a navyše trpia duševnou chorobou. "Človek aj s ľahkou mentálnou retardáciou, môže to na ňom zanechať v úvodzovkách stopy. Rozvinie sa úzkosť, strach, desové reakcie," hovorí psychológ Marián Sirka.

Mužovi hrozí 15 rokov za mrežami

S matkou dvojičiek sme sa dne pokúšali niekoľkokrát stretnúť, no ani raz sme ju nezastihli doma. "Humenský vyšetrovateľ v prípade začal trestné stíhanie vo veci zločinu sexuálneho násilia a zločinu znásilnenia," uviedla hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Migaľová. Podozrivý muž sa stále nachádza v cele policajného zaistenia. Ak mu preukážu vinu, hrozí mu až 15-ročné väzenie.

Táto kauza z východného Slovenska sa prevalila v pondelok. Susedia muža poznali ako milého človeka a nikdy nepočuli z bytu, ktorý obýval so svojou partnerkou a dvojičkami žiadny krik. VIAC TU.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Dievčatko_znásilnenie_skrčené v rohu_násilník_ruka_sexuálne zneužitie

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy