Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Opitý prebehoval cez cestu, zrazila ho dodávka
Zdielať na

Opitý prebehoval cez cestu, zrazila ho dodávka

PREŠOV / Dopravná nehoda, pod ktorú sa podpísal alkohol, sa stala v pondelok popoludní v Prešove. Tentoraz ju však nezavinil opitý vodič, ale chodec. Ten mal v sebe viac ako dve promile alkoholu.

Kľučkoval riskantne medzi autami

Nehoda sa stala, keď sa chodec pokúšal prebehnúť z jednej strany cesty na druhú. Podľa slov niektorých svedkov kľučkoval riskantne medzi autami, keď ho zrazil vodič dodávky.

Keď ho zbadal vodič dodávky, bolo už neskoro. Zrazený muž ležal po zrážke nehybne na ceste. So zraneným hrudníkom a rukou ho previezli do prešovskej nemocnice. "Podľa doterajších zistení je vinníkom dopravnej nehody 47-ročný chodec," potvrdil prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Nehoda sa stala neďaleko priechodu

Len pár metrov od miesta, kde muž prebiehal cez cestu, je priechod pre chodcov. Prečo teda takto hazardoval, nevedno. S lekármi vraj komunikoval len veľmi ťažko.

Už na mieste nehody sa povrávalo, že za riskantným správaním chodca mohol byť alkohol. Tieto informácie neskôr potvrdila aj polícia. "Alkohol u vodiča dodávky zistený nebol, avšak u chodca bolo zistených viac ako dve promile alkoholu," doplnil Džobanik. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy