Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Chlapca (†7) zabil mladý šofér (25) bez vodičáku
Zdielať na

Chlapca (†7) zabil mladý šofér (25) bez vodičáku

ŠTVRTOK NA OSTROVE, LEHNICE / Nešťastie, pri ktorom zomrel len 7-ročný chlapec, sa stalo pri dopravnej dopravnej nehode na ceste medzi obcami Štvrtok na Ostrove a Lehnice. Zarážajúce je, že 25-ročný šofér zo Stupavy nemal v aute čo robiť.

Chlapček zomrel počas transportu

Osobné vozidlo z dosiaľ nezistených príčin prešlo do protismeru, kde sa zrazilo s nákladným. Vozidlá do seba čelne narazili iba pár metrov za kruhovou križovatkou smerom na Lehnice.

Po náraze BMW s dvojčlenou posádkou odhodilo do priekopy a nákladné auto, ktoré šoféroval 32-ročný vodič zastavilo na poli. Po príchode záchranných zložiek boli obaja vodiči mimo vozidla. Vodič nákladiaku neutrpel zranenia, druhý 25-ročný mladík mal vážne poranený hrudník. Bol prevezený do Dunajskej Stredy.

Presné príčiny polícia vyšetruje

Sedemročný chlapček, ktorý sedel na zadnom sedadle utrpel ťažké poranenie hlavy. Záchranári ho museli na mieste oživovať. "Na mieste zasahoval vrtuľník Záchrannej zdravotnej služby, ktorý odviezol chlapca do Detskej fakultnej nemocnice na Kramároch, však zomrel počas transportu do nemocnice," potvrdil Jozef Minár z OS ZZS.

Podľa polície mal 25 ročný vodič BMW-čka zo Stupavy už dlhší čas zadržaný vodičský preukaz.  "Polícia dychovou skúškou ani u jedného z vodičov nezistila požitie alkoholu," potvrdila trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Presné príčiny nehody polícia vyšetruje.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy