Jasno
12°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Chlapca sa otčim pýtal na školu, potom spadol z balkóna...
Zdielať na

Chlapca sa otčim pýtal na školu, potom spadol z balkóna...

BRATISLAVA / Neuveriteľná rodinná tragédia sa odohrala na bratislavskom sídlisku Dúbravka. Ráno vyhasol život len 14-ročného chlapca. Žiak dopadol na zem z 10. poschodia. Rodina sa na mieste psychicky zrútila.

Deti dnes dostávajú vysvedčenia

K obrovskému nešťastiu došlo približne o štvrť na deväť ráno. Vo chvíli, keď bol chlapec na balkóne, bola v tom čase doma podľa našich informácií aj chlapcova mama s jej priateľom. Ten sa ho vraj ešte pýtal, či už môžu odísť do školy pre vysvedčenie. "Ja som sa obúvala a počula som krik, vybehla som na balkón a videla som chlapca na zemi," hovorí svedkyňa. 

Práve dnes si totiž takmer 700-tisíc žiakov základných a stredných škôl prevezme koncoročné vysvedčenia.

Rodina sa psychicky zrútila

Rodina sa po strašnej tragédii úplne zosypala. Chlapec totiž vraj nikdy nebol problémovým žiakom, dokonca aj známky mal priemerné. Či bolo príčinou smrti mladého chlapca vysvedčenie alebo išlo o nešťastný pád, zisťuje polícia. Privolaný lekár cudzie zavinenie predbežne vylúčil.

"Deti sú v tomto období citlivé, treba ich nechať samých, nech sa s tým vyrovnajú tak, ako považujú pre seba dôležité," povedal psychológ PhDr. Karol Kleinmann. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy