Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Eva (†51) sa obesila. Je za tým strata zamestnania?
Zdielať na

Eva (†51) sa obesila. Je za tým strata zamestnania?

ROŽŇAVA / V pondelok podvečer si 51-ročná žena vo svojom byte na jednom z rožňavských sídlisk siahla na život. Obesenú ju v izbe našiel jej brat, ktorý ju prišiel navštíviť. Susedia ostali prekvapení a v šoku - o pani Eve hovoria ako o ústretovej a kamarátskej žene, ktorá však zrejme nedávnu stratu zamestnania niesla ťažko.

V minulosti sa už pokúsila

51-ročná žena údajne prišla pred časom o zamestnanie. Pred niekoľkými rokmi si mal presne takýmto istým spôsobom siahnuť na život aj jej manžel. Pani Eva sa v minulosti o samovraždu údajne už pokúsila, tentoraz však neprežila. Podľa našich informácií ju v byte mal nájsť obesenú jej brat. Na miesto ihneď prišli záchranári, ktorí jej žiaľ už nedokázali pomôcť.

Bola kamarátska a zhovorčivá

Susedom bude za pani Evou smutno. Hovoria o nej, ako o kamarátskej a zhovorčivej žene. V panelákovom bývala sama. Prečo sa však rozhodla ukončiť svoj život, to si ani susedia vysvetliť nevedia. Na miesto bol s policajnou hliadkou vyslaný aj technik. Obhliadajúci lekár cudzie zavinenie vylúčil, napriek tomu však prípad na mieste prevzala rožňavská polícia.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Uháňajúca_sanitka

isifa - ilustračné foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy