Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
AUTENTICKÉ ZÁBERY. Jozef (†40) vrazil do detskej izby
Zdielať na

AUTENTICKÉ ZÁBERY. Jozef (†40) vrazil do detskej izby

VEĽKÉ KOZMÁLOVCE / Rodinnej tragédii, ktorá sa stala vo Veľkých Kozmálovciach, predchádzala hádka. 40-ročný Jozef si sadol do auta, naštartoval a vrazil do svojho vlastného domu. Autom prerazil stenu a skončil v detskej izbe, kde okamžite vypukol požiar. Muž zomrel, jeho 13-ročný syn je vo vážnom stave.

Zranili sa deti i manželka

Tragédia sa stala okolo pol tretej ráno. Jozef vletel s autom do detskej izby, v ktorej práve spal jeho syn. Po náraze začalo auto horieť, vznietil sa i rodinný dom. Muž bol na mieste mŕtvy.

Jozefov syn s ťažkými zraneniami skončil v nemocnici, má rozsiahle popáleniny, previezli ho do Bratislavy. V dome sa v čase nehody nachádzala aj sestra a matka zraneného chlapca. Matka bola v šoku a utrpela drobné poranenia, keď sa usilovala zachrániť syna.

Nikto z dediny nechápe, prečo to Jozef urobil. Podľa našich informácií robil zvárača v zahraničí a príkladne sa staral o svoju rodinu. Dom, do ktorého narazil, si svojpomocne opravoval. S manželkou si nažívali pekne a nikto netušil, žeby mali medzi sebou nejaké problémy.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie

V súvislosti s dnešnou nehodou vo Veľkých Kozmálovciach začal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície v Leviciach trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

foto HaZZ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy