Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Nebezpečná križovatka. Vodiči si nedávajú prednosť
Zdielať na

Nebezpečná križovatka. Vodiči si nedávajú prednosť

BANSKÁ BYSTRICA / Najznámejšia križovata v Banskej Bystrici aj v stredu v noci zamestnala hasičov. Opäť sa tu zrazili osobné autá a opäť by podľa našich informácií malo ísť o ľudskú chybu. Aj záchranné zložky hovoria o úseku známom hrozivými nehodami, ktoré sa nie vždy skončia šťastne. Vodiči prichádzajúci z vedľajšej cesty jednoducho nedávajú prednosť vozdidlám na hlavnej.

Vinník odišiel s 200-eurovou pokutou

38-ročný muž z Čiech vletel rovno pod kolesá prichádzajúce auta. Zrejme si dobre nevšimol značenie ciest a s kolíziou vôbec nepočítal. 37-ročný vodič volva, ktorý išiel po hlavnej ceste síce brzdil, no zrážke aj tak nezabránil.

Obaja muži mali šťastie, že si to odniesli iba plechy. Vinník, ktorý nedal prednosť dostal 200-eurovú pokutu. Hasiči na tejto križovatke na vjazde do Banskej Bystrice zasahujú aj niekoľkokrát do mesiaca. Vodiči o nej hovoria ako o neprehľadnej.

Myslia si, že sú stále na hlavnej

Veľakrát si autá všimnú v poslednej chvíli. Navyše tí čo vjazd do mesta nepoznajú sa často pomýlia, mysliac si, že sú stále na hlavnej ceste. Havárie rýchlo idúcich áut však majú vážne následky a často končia ťažkými zraneniami.

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy