Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Dievča (20) napadla svorka psov, zastavili ich výstrely
Zdielať na

Dievča (20) napadla svorka psov, zastavili ich výstrely

TRENČÍN / V Trenčíne sa krátko po polnoci z piatka na sobotu strieľalo. Policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky vypálili takmer 50 rán. Zachraňovali 20-ročnú mladú ženu, ktorá vošla do ohradeného objektu. Tam ju napadli traja psi.

Nebyť rýchleho zásahu policajtov, dievča by zomrelo. Krátko po pol noci zavolal na tiesňovú linku muž, a oznámil že z objektu firmy počuť volanie a pomoc. Policajti boli na mieste do minúty. Na ceste ich čakal vystresovaný mladík ktorý im oznámil, že jeho kamarátku trhajú psy. "Bol úplne vystresovaný a zúfalý, neustále kričal. Skáčte, strieľajte, strieľajte, lebo ju zabijú," uviedla hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.

Policajti vystrelili 50 rán

Policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky neváhali a vyskočili na plot. Naskytol sa im hrozný pohľad. Ženu hrýzli traja psi. Dvaja mali v zuboch jej ruky, tretí útočil na jej krk. "Policajti vystrelili niekoľko rán do vzduchu, aby odplašili útočiacich psov. Ale to ich neodradilo a v útoku na ležiace dievča pokračovali ďalej," dodala Antalová.

"Počul som len výstrely, tak okolo štyridsať. To bolo tak na tri zásobníky," opisuje incident svedok. Policajti vystrelili takmer 50 rán. Až potom sa dali psy na ústup. Polovicu z nich však zastrelili. "Dvaja boli na mieste zastrelení a tretieho ešte hľadali. Nevedeli či je niekde zalezený a či nevyskočí po ďalšom policajtovi," dodáva svedok.

Mala strhnuté nohavice aj spodnú bielizeň

"Zranené dievča silno krvácalo z hlavy, krku a uší. Mala strhnuté nohavice a dokonca aj spodné prádlo," hovorí Antalová. To, prečo 20-ročná žena do objektu vošla zostáva záhadou. Jedno je však isté. Keby boli prišli policajti na miesto o pár minút neskôr, psy by ju boli roztrhali. "Mne je top veľmi ľúto, že sa táto celá záležitosť tu prihodila, pretože objekt je celý oplotený betónovým plotom a zabezpečený ešte ostatným drôtom do výšky 2 metre 30. je mi to prekvapením a záhadou, prečo tá slečna tu vošla dovnútra," hovorí konateľ spoločnosti, ktorému patrí areál.

Žena skončila v trenčianskej nemocnici. Je mimo ohrozenia života. V objekte sa našla aj pánska teniska. Nie je preto vylúčené, že spolu s ňou boli vo dvore aj jej dvaja kamaráti. Tí však stihli ujsť.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy