Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kvôli rýchlej jazde, vyhasol ďalší mladý život
Zdielať na

Kvôli rýchlej jazde, vyhasol ďalší mladý život

SNINA / Včera podvečer sa stala tragická dopravná nehoda. Mladý motorkár Martin skončil pod kolesami osobného auta. Po prevoze do Sninskej nemocnice, mladík prehral boj so zraneniami. Žena, ktorá auto šoférovala, je v šoku. S plačom nám povedala, že muž sa na motorke objavil ako blesk z čistého neba. Podľa svedkov sa po ceste rútil vysokou rýchlosťou.

Ako blesk z jasného neba

Mladá žena práve prichádzala k firme, v ktorej pracuje jej manžel. Mala ho odviezť domov.  So slzami vraví, že vo chvíli keď chcela odbočiť sa jej pred očami objavil motorkár.

Privolaní záchranári Martina na mieste nehody niekoľko minút oživovali. Svedkovia vravia že sa im na pár minút podarilo prinavrátiť k životu. Potom ho okamžite previezli do Sninskej nemocnice.

"Podľa doterajších zistení sa vodička mala s osobným autom otáčať na ceste, pričom v plnej rýchlosti do nej narazil motocyklista," informoval Daniel Džobanik, hovorca KR PZ Prešov.

Privysoká cena, za privysokú rýchlosť

"Cítila som už len náraz, ja som ho vôbec nevidela," opisuje tragédiu vodička osobného auta.

Podľa miestnych išiel motorkár obrovskou rýchlosťou, aj vodička auta je presvedčená že nešiel primeranou rýchlosťou. "Nešiel pomaly, však mi rozbil pol auta." dodala rozrušene.

Celé miesto nehody policajti zdokumentovali. Či bola príčina nešťastia práve vysoká rýchlosť a kto je za túto tragédiu zodpovedný, objasní až ďalšie vyšetrovanie.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy