Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Na futbale Spartak-Slovan sa dymilo, 4 zranení!
Zdielať na

Na futbale Spartak-Slovan sa dymilo, 4 zranení!

TRNAVA / Počas sobotňajšieho futbalového zápasu medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava, sa zranili štyria ľudia. Jedným z nich je aj príslušník polície. Zápas sa totiž ako inak nezaobišiel bez tradičného hesla - zdemoluj, čo môžeš... Trnavu však strážilo takmer 600 mužov zákona!

Policajta popálila pyrotechnika

Medzi zranenými je aj policajt, ktorého zrejme na ruke popálila zábavná pyrotechnika."Fanúšikovia Slovana Bratislava napadli usporiadateľskú službu a pyrotechnikou zranili jedného z policajtov," informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Do nemocnice museli previezť aj dvoch zranených fanúšikov s narazenou a zlomenou rukou. Ďalší zranení boli ošetrení na mieste.

Futbalový zápas sa však nezaobišiel bez ďalších incidentov. Počas druhého polčasu začali fanúšikovia Slovana demolovať priestor pod tribúnou a na policajtov hádzali rôzne predmety. "Polícia opätovne vykonala služovný zákrok, pričom jednu z osôb predviedla na útvar polície," dodal Hanus.

Futbalový zápas medzi trnavským Spartakom a bratislavským Slovanom sa skončil remízou, polícia eskortovala bratislavských fanúšikov na železničnú stanicu.

Mimoriadne opatrenia

V súvislosti s futbalovým zápasom bola od 13:00 do 18:00 uzavretá aj Kollárová ulica v Trnave, kde je v tomto čase vylúčená doprava. Obsluhované neboli ani zastávky mestskej hromadnej dopravy na Sladovníckej a Hlbokej ulici. Jedným z mimoriadnych opatrení bolo aj vydanie zákazu predaja a pitia alkoholu v prevádzkach popri trase od železničnej stanice k futbalovému štadiónu Antona Malatinského a v jeho okolí.

Nasadených bolo v Trnave počas zápasu 595 príslušníkov polície poriadkovej, dopravnej, kriminálnej, zásahových skupín, jazdnej polície a dokonca psovodov so psami či vodné delo.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy