Polojasno
21°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Veľká akcia na hraniciach. Policajti zaistili 15 kilogramov drogy
Zdielať na

Veľká akcia na hraniciach. Policajti zaistili 15 kilogramov drogy

KOMÁRNO / Blesková akcia pred hraničným priechodom v Komárne je výsledkom intenzívnej spolupráce slovenských a maďarských policajtov. Tým sa podarilo zadržať troch mužov a 15 kilogramov bielej kryštalickej látky, pravdepodobne syntetickej drogy, ktorú prevážali zo Slovenska do Maďarska.

Policajti zastavili 2 podozrivé autá

Policajti na moste vedúcemu k hraničnému priechodu v Komárne na poludnie zadržali dve podozrivé autá. Slovenská národná protidrogová jednotka v spolupráci s maďarskými kolegami má za sebou skutočne veľký úlovok.

Podľa našich informácií v aute maďarskej diaľničnej spoločnosti našla polícia okrem iného aj 15 kilogramov bielej kryštalickej látky. Hovorkyňa policajného prezídia Andrea Dobiášová zatiaľ z dôvodu prebiehajúcich procesných úkonov nezverejnila žiadne podrobnosti.

Polícia zadržala troch Maďarov

Podľa našich informácii však biela kryštalická látka podľa testu vykonaného na mieste vykazovala prítomnosť metamfetamínu. Zaistený materiál poputuje na expertízu.

Polícia zdržala troch mužov z Maďarska, sú momentálne v cele policajného zaistenia. Zásielka mala údajne smerovať na maďarský trh.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy