Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Namiesto na koncert dorazilo 8 ľudí do nemocnice
Zdielať na

Namiesto na koncert dorazilo 8 ľudí do nemocnice

VEĽKÝ MEDER / Hasiči neskoro večer zasahovali na ceste medzi Veľkým Mederom a Dolným Štálom. V sobotu sa okolo 20tej hodiny čelne zrazili dve osobné autá. Zranených bolo až 8 ľudí, z toho traja ťažko.

Doslova im odtrhlo predok auta

Za volantom strieborného Seatu sedel 21-ročný Tibor zo Zemianskej Olče, spolu s ním sa v aute viezli 22-ročný muž a 23-ročná žena. Z akého dôvodu prešiel Tibor na rovnej, suchej ceste do protismeru zatiaľ nie je zrejmé, čelne však vrazil do auta mladých ľudí z Veľkého Medera, to sa po silnom náraze otočilo na ceste o 180 stupňov. Seat po náraze skončil na streche v poli, kde mu doslova odtrhlo predok auta. 

Pätica mladých ľudí z Veľkého Medera to mala namierené na koncert do Dunajskej Stredy, tam sa však už nedostali. "Vodiča a spolujazdca sme museli vybrať z vozidla, ďalšia spolujazdkyňa už bola mimo vozidla," povedal János Kolek z HaZZ.

Pre spolujazdca dorazil aj vrtuľník

Kým spolujazdkyňa zo zadného sedadla utrpela otras mozgu a drobné poranenia, vodiča s ťažkými zraneniami odviezli do dunajskostredskej nemocnice, pre jeho spolujazdca dokonca prišiel vrtuľník.

V nemocnici skončili aj piati mladí, ktorí sa už na koncert nedostali. Vodička utrpela ľahšie zranenia, zvyšní štyria  - traja muži a jedna žena utrpeli pohmoždeniny, otras mozgu a zlomeniny, ťažšie sa zranil muž sediaci vedľa vodičky.

Polícia vodičovi, 21-ročnému Tiborovi,  na mieste zadržala vodičský preukaz. Z dôvodu podozrenia však jemu, ako aj jeho spolujazdcovi, bola odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu a iných návykových látok.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy