Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Erika (†48) mal zabiť Karol (†46). Do basy nepôjde
Zdielať na

Erika (†48) mal zabiť Karol (†46). Do basy nepôjde

DUNAJSKÁ STREDA / Štyri dni trvalo polícii objasnenie prípadu nezvestného 48-ročného Erika z Dunajskej Stredy. Bol známy tým, že požičiaval peniaze, hovorilo sa o úžerníctve. V sobotu sa vybral do Zlatých Klasov po peniaze a domov sa už nevrátil.

Vrah zomrel pri autonehode

Muž, ktorý ho mal podľa polície zavraždiť, už stíhaný nebude. 48-ročný Erik Magyarics bol nezvestný od soboty večera, kedy to nahlásila jeho manželka. Nasledujúce dni po ňom pátrali policajti aj záchranári.

V tej dobe ešte nik netušil, že muž, ktorý tragicky zomrel po pondelkovej nehode pri obci Kalinkovo je podľa polície Erikovym vrahom. Bývalý nebohý colník a majiteľ miestnej reštaurácie 46-ročný Karol K. mal 48-ročného Erika zavolať z Dunajskej Stredy, aby si prišiel po peniaze.

Telo zahrabané pri Dunaji

Priemyselná kamera skutočne zachytila Erikov Range Rover ako vchádza krátko po pol 8 do obce Zlaté Klasy. Vyjsť ho však už nik nevidel. Polícia nakoniec dokázala súvislosti a zaistila dôkazy, ktoré doviedli kriminalistov až k brehu Malého Dunaja pri obci Eliášovce. Tam polícia vykopala Erikove telo. Ležalo asi 30 centimetrov pod zemou a konármi.

Podľa polície bol Erik zavraždený dvomi strelnými ranami do oblasti hrudníka a tváre. Zbraň našli policajti v havarovanom aute nebohého bývalého colníka Karola k. I keď polícia prípad vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy, pravdepodobne bude musieť stíhanie zastaviť keďže páchateľ je mŕtvy.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy