Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Policajti išli pomáhať k nehode. Napokon ratovali aj ich!
Zdielať na

Policajti išli pomáhať k nehode. Napokon ratovali aj ich!

ILAVA / Ku kurióznej dopravnej nehode došlo predpoludním za Ilavou v smere na Prievidzu. Jej účastníkmi boli aj policajti. Tí prišli dokumentovať nehodu terénneho auta. O pár minút po príchode na miesto mali rozbité auto aj oni. Vodič osobného auta nezvládol zákrutu, prešiel do protismeru a nabúral rovno do policajného auta.

Najprv nezvládol zákrutu tereňák

Policajti išli pomáhať posádke havarovaného terénneho auta. Sami skončili s rozbitým autom. "Policajti realizovali škodovú udalosť. Vodič terénneho auta nezvládol zákrutu a skončil mimo cesty,"  potvrdila trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Len čo policajti zaparkovali a vystúpili, zo zákruty sa na nich vyrútilo osobné auto. "Dvadsaťdvaročný vodič Seatu dostal s vozidlom šmyk, prešiel do protismeru a narazil bočnou časťou svojho vozidla do policajného vozidla Kia," doplnila Antalová.

Policajt sa druhýkrát narodil

Dvadsaťpäťročný policajt, ktorý dokumentoval nehodu, stihol odskočiť v poslednej chvíli. Seat skončil prevrátený na streche v priekope, v ktorom boli 4 osoby. Všetky previezli do nemocnice.

"Jedna zo žien má zlomenú panvu, druhá má zlomenú prsnú kosť. Ambulantne boli vybavený dvaja ľudia, tržnú ranu na hlave mal vodič a rozmliaždený hrudník mala ďalšia mladá spolujazdkyňa," povedal ošetrujúci lekár MUDr. Eugen Čimo.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy