Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Babička išla na nákup s 18 900 €, okradlo ju toto dievča (14)
Zdielať na

Babička išla na nákup s 18 900 €, okradlo ju toto dievča (14)

PIEŠŤANY / Okradla 76-ročnú ženu a hoci má len štrnásť, čaká ju trest. Nešlo pritom o ukradnutú čokoládku z večierky, ale o tisícky eur z kabelky staršej ženy v piešťanskom nákupnom centre. Polícia ju vypátrala po dvoch týždňoch od incidentu. Prekvapením je, že je to v podstate ešte dieťa, pochádza z Bulharska a ani zďaleka nejde o jej prvý priestupok.

Kradla viackrát

Chytili ju v martinskom obchodnom centre. Spoznali ju na základe záberov z priemyselnej kamery, ktorá zlodejku v Martine zachytila ešte v januári. Tam okradla zákazníka o viaceré drahšie veci a švajčiarske franky. Vo februári sa mladá žena premiestnila do Piešťan. Tam využila nepozornosť staršej ženy a z vozíka jej ukradla kabelku s hotovosťou 18 900 eur, dokladmi alebo kľúčami. Boli to jej celoživotné úspory, ktoré chcela darovať údajne svojej dcére.

Trest 1,5 roka

Ide o 14- ročnú Bulharku. Tá kradla nielen v Trnavskom kraji ale aj Žilinskom kraji. Okradnutá žena z Piešťan mala kabelku zavesenú na vozíku, keď k nemu bola chrbtom, zlodejka to využila. Dievčina na základe predbežného opatrenia súdu skončila v reedukačnom centre. Dievčine hrozí za krádež až trojročné väzenie. Keďže ide o mladistvú, trest sa znižuje na polovicu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy