Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Bola to našitá búda, tvrdí pedofilova žena a aj dcéra
Zdielať na

Bola to našitá búda, tvrdí pedofilova žena a aj dcéra

BRATISLAVA / Pedofilný škandál 35-ročného Petra z Karlovej Vsi pohoršil celú verejnosť. Podľa polície mal brutálne sexuálne zneužívať obe svoje deti. Do redakcie sa nám ale ozvala jeho manželka, ktorá tvrdí, že k ničomu takému nedošlo Sexuálne zneužívanie odmieta aj jej 14 ročná dcéra.

Nikdy v živote sa jej otec nedotkol

Podľa jeho bývalej manželky ide o pomstu. Okrem toho sexuálne praktiky podľa nej potvrdil len Adamko a jej dcéra Natália tvrdí, že nič také sa nikdy nestalo. "Je to jeden veľký nezmysel, dcéra ho veľmi miluje, zbožňuje, má ho rada, je pre ňu všetkým a je z toho zdrvená. Nikdy v živote sa jej otec nedotkol," povedala exmanželka.

Žena tvrdí aj to, že nadovšetko miloval aj malého Adamka. "Takýchto ľudí nenávidel a veľakrát mi aj vravel, keby Natálke ublížili, tak nechcem to ani povedať," dodáva jeho žena. V tejto trestnej veci už ale okresná prokuratúra podala na súd návrh na vzatie 35-ročného Záhoráka do väzby. Na dôkazoch, na základe ktorých takto koná trvá.

Peter do väzby nakoniec poputuje

"Nateraz samozrejme väzobné dovôdy ako aj dôvody vznesenia obvinenia sú. Ďalej sa samozrejme preukáže až pri ďalšom postupe v prípravnom konaní," povedal hovorca Krajskej prokuratúry René Vanek. Vyšetrovanie podľa polície odhalilo aj nahrávky v mobile, ktoré si mal robiť sám Peter. Údajne ich bolo až desať.

"Počas vyšetrovania bolo ďalej zistené, že obvinený sexuálne zneužívanie vykonával aj pred druhou maloletou osobou," informuje hovorca policajného zboru František Peczár. Prokuratúra je na slovo opatrnejšia, na dôkazoch ale trvá. "Určite je to nejaká pomsta zo strany niekoho, neviem či už matky maloletého alebo niekoho iného, ale stopercentne môj ex je určite nevinný," dodáva exmanželka.

Proti Záhorákovi ale ide viac faktov. Podľa polície mal sexuálne praktiky vykonávať pred synom a naopak pred dcérou. A to nie je všetko. "Obvinený si z uvedených skutočností vyhotovoval aj nahrávky na mobilný telefón," hovorí Peczár.

Peter predsa len putuje do väzby. Pred chvíľou o tom rozhodol súd.

"Dôkazy, ktoré sme nateraz mali postačovali na to, aby bolo vznesené obvinenie a aby bol vzatý do väzby," hovorí Vanek. Obvinenému Petrovi za to hrozí väzenie na 7 až 12 rokov. Na to, či v tejto veci padne aj obžaloba si už zrejme počká vo väzbe. Táto situácia ale veľmi rozhodila jeho 14-ročnú dcéru Natálku. Podľa jej matky je otec pre ňu všetkým a je z toho veľmi zdrvená.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy