Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Karolínku (†1) odniesli s tečúcim nosom do nemocnice. Nevrátila sa
Zdielať na

Karolínku (†1) odniesli s tečúcim nosom do nemocnice. Nevrátila sa

POPRAD / Úmrtie dieťaťa je najväčšou nočnou morou, aká sa môže prihodiť v živote rodiča. Takáto obrovská tragédia sa odohrala v rodine 8-mesačnej Karolínky, ktorá po dvoch dňoch strávených v nemocnici, žiaľ, zomrela. Čo sa stalo a kto je zodpovedný za tak krutú a nečakanú smrť?

Začalo to nevinne

Mama Karolínky ešte minulý piatok navštívila obvodného lekára s tým, že dieťa ťažšie dýcha a má zahlienený nos. Dostala antibiotiká a kvapky do nosa. Domov ju podľa jej slov poslali aj v sobotu ráno z pohotovosti. Dieťaťu sa ale stav vôbec nezlepšoval a tak s ňou išla mama  v utorok na pohotovosť opäť. Podľa slov doktorky Beáty Šoltysovej „dieťa bolo unavené, odmietalo jesť , sme ho prijali s podozrením na zápal pľúc".

Boj o život

Dievčatko ostalo v nemocnici a vtedy nikto ani netušil, že sa začína dvojdňový boj o jej život. Jej stav sa prudko zhoršil a to až natoľko, že ju museli previezť na jednotku intenzívnej starostlivosti. Podľa nášho zdroja sa od nej primárka nepohla ani na sekundu  a sama nechápala ako je možné že im dievčatko aj napriek maximálnej starostlivosti postupne odchádza.

Matka chce súd

Prečo Karolínka zomrela ukáže zrejme až  pitva. Podľa našich informácii z dôveryhodného ale neoficiálneho zdroja jej mali nájsť v aorte malý nádor, ktorý zrejme postupne rástol a práve ten mal skomplikovať dýchanie a zapríčiniť smrť. U osemmesačného dieťaťa ide podľa odborníka o naozaj neobvyklú diagnózu. Podľa slov matky túto situáciu nenechá v momentálnom stave a chce sa s nemocnicou súdiť.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy