Oblačno
15°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Prípad týrania z Levíc. Matku (38) dvoch detí muž bil, teraz ju podpálil
Zdielať na

Prípad týrania z Levíc. Matku (38) dvoch detí muž bil, teraz ju podpálil

LEVICE / Matka dvoch detí Erika, ktorú podpálil za bieleho dňa rovno na ulici a pred všetkými ľuďmi jej exmanžel, je stále v bratislavskej nemocnici. Podľa vyjadrení rodičov jej však bývalý muž robil peklo aj počas celého spoločného života. Bíjaval ju päsťami, vláčil po dome. O svojom pláne ženu podpáliť povedal svojmu synovi!

O pláne povedal synovi

"Raz ju tak dobil, že ju ťahal po celej spálni za vlasy... Synovi Romankovi volal asi pred troma dňami, že on jeho mamu podpáli. Tak on to mal naplánované... Dcérka môže mať teraz aj zohavenú tvár, môže mať trvalé následky," komentovala otrasená mama Eriky Mária.

Jej rodičia otvorene porozprávali, aký brutálny bol ich zať v čase, keď bola Erika jeho vernou manželkou. Žiarlivý Roman svoje komplexy zrejme riešil bitkou a päsťami. Ako bezcitný sadista sa prejavil aj vo štvrtok, keď rovno na ulici svoju exmanželku podpálil. Celé roky ju týral aj doma.

Ďalší prípad z Rimavskej Soboty

O svojom pláne ženu podpáliť však predsa len niekomu povedal. Údajne svojmu synovi. Kto by si však pomyslel, že tento krutý plán aj uskutoční. 38-ročného muža už vyšetrovateľ obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví a z prečinu výtržníctva. "Chcel by som apelovať na všetky ženy, ktorým sa niečo takéto deje, aby sa nečakalo na nič, aby sa šlo jednoducho na tú políciu a oznámilo sa to," komentoval priateľ zranenej Eriky.

Erikine nešťastie pritom pripomína starší prípad z Rimavskej Soboty. 60-ročný muž polial horľavinou družku svojho syna a podpálil ju. Údajne pre neopätovanú lásku. Mariana, tiež matka dvoch detí šialený útok prežila tak ako Erika. Tá bude mať pravdepodobne z útoku svojho exmanžela, doživotnú traumu.

Téme sa venuje reportér Rasťo Striško. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy