Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
ROZHOVOR. Pes ma zhodil na zem a trhal, tvrdí Vojtech (61)
Zdielať na

ROZHOVOR. Pes ma zhodil na zem a trhal, tvrdí Vojtech (61)

Obyvatelia z Hliníku nad Váhom majú strach z psíčkara, ktorý svojho rotvajlera použil ako zbraň. 37-ročný majiteľ psa to údajne neurobil prvýkrát. Na Martu, pre ktorú posledný konflikt vznikol, majú dedinčania tiež svoj názor. Údajne si rada vypije...

Jej manžel, 61-ročný Vojtech, na vlastnej koži pocítil ostré zuby vycvičeného rotvajlera. "Začal trhať, zhodil ma pes na zem. Kričím na neho Rado pre boha veď ten pes ma trhá," hovorí Vojtech.

A nech ťa trhá...

Opitý majiteľ psa sa však iba prizeral. "A nech ťa trhá, toto bola jeho odpoveď," hovorí Vojtech. "Psa odtiahol až potom, čo pes začal útočiť na krk," uviedol hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík.

Dôchodca skončil v žilinskej nemocnici a deň po útoku ho operovali. Na ruke má desať stehov. "Utrpel rozsiahlu ranu na ramene, je infikovaná a hlboká," uviedla Mária Koporecová, hovorkyňa FnsP Žilina.

Vojtech s manželkou boli triezvi...

Celému incidentu predchádzal konflikt, ktorý sa stal v dome. Rado prišiel hodinu pred polnocou, vykopol dvere a chcel hovoriť s Martou. Tá sa ho ale bála, Vojtech sa tak viac ako hodinu snažil dostať útočníka z domu.

Vojtech tvrdí že počas incidentu on aj jeho manželka boli triezvi, poriadne opitý prišiel Rado. "Taký bol spitý, že nám prekotil skrinku. Ledva stál na nohách," opisuje Vojtech. Okrem psa ale zaútočil na Vojtecha údajne aj jeho majiteľ, dôkazom sú modriny, ktoré má na tvári.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy