Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Smrti sa díval do očí! A zachytila to čierna skrinka...
Zdielať na

Smrti sa díval do očí! A zachytila to čierna skrinka...

Poriadna tesnotka. Pasažierom osobného auta na Kysuciach náhle vošiel do cesty kamión. Vodič, našťastie, stihol zareagovať včas a tak sa táto správa nekončí tragicky. Navyše to všetko zaznamenala jeho čierna skrinka za čelným sklom.

Rútil sa na neho kamión

Chýbalo len málo a na ceste medzi Žilinou a Čadcou, v dedine Povina by sa stala tragédia. Práve tam mal vodičovi osobného auta, ktorý mal v aute zabudovanú takzvanú čiernu skrinku, vojsť do protismeru kamión. 

Vodič, ktorý šoféroval toto osobné auto, bol naozaj skúsený a v stotine sekundy zareagoval tak, aby nedošlo k zrážke. Video k nám prišlo prostredníctvom projektu TvojeNoviny.

"V obci Povina som "o chlp" unikol čelnej zrážke s kamiónom. Včera, v tej istej obci, došlo k čelnej zrážke dvoch kamiónov. Ako tí kamionisti jazdia? Keby som ho dobehol, tak mám obvinenie na krku ja!" napísal nám rozhorčene vodič Anton Tanistrák. Celý ZÁZNAM si môžete pozrieť TU.

Sme svetoví...

Väčšinou prichádzajú takéto obrázky zo sveta. Na Slovensku sú skôr raritou. Podobný incident sa stal prednedávnom aj v Číne. Tantokrát bol bízko smrti motorkár, ktorý čakal na semaforoch. Na križovatke pred ním sa totiž prevrátil kamión, ktorému odfúkol náves.

Muž v šoku stihol v poslednej sekunde odskočiť. Všetko nakrútila bezpečnostná kamera. VIAC TU.

Téme sa venuje reportér Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

tvojenoviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy