Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Školáčka (13) odišla z domu s dvomi mužmi...
Zdielať na

Školáčka (13) odišla z domu s dvomi mužmi...

Novozámocká polícia pátrala po 13-ročnej školáčke, ktorá sa v pondelok popoludní nevrátila zo školy domov. Ešte v utorok večer sa zistili, že dievča odišlo autom s dvoma mužmi. Rodičom sa s plačom ozvalo až včera podvečer.

Odišli na striebornom Daewo

Mama sa o svoju dcéru veľmi bála. Keď sa nevracala zo školy, ihneď jej volala. Doposiaľ bezproblémová školáčka ju ubezpečila, že už je na ceste. O 15:00 hodine však poslala SMS-ku. "Že sa jej vybíja mobil, ale že je v poriadku. Odvtedy jej nebolo," hovorí mama stratenej školáčky. 

Rodina preto ihneď zalarmovala políciu. Až večer vyšlo najavo, že z rovnakého mesta zmizli v ten deň aj dvaja muži s údajne pochybnou povesťou a Katka pravdepodobne odišla s nimi v striebornom Daewo.

Polícia okamžite rozbehla pátranie. Podarilo sa lokalizovať Katkin telefón v okolí Serede, dievča tam však, podľa mamy, dovtedy nikdy nebolo. "Ten pocit bezmocnosti, že musím čakať a veriť polícii, že ju nádju," dodáva mama.

Napokon uplakaná volala mame

V utorok predpoludním volala Katka kamarátke z utajeného čísla, poprosila ju, aby mame odkázala, že je v poriadku, je v Seredi, len sa im pokazilo auto. Priamo mame zrejme nevolala zo strachu, ale to s kým je a čo robí, nepovedala. 

Polícia po nej naďalej pátrala. Krátko po štvrtej však uplakané dievča volalo mame – že je v Nitre, kde ju zrejme už dvaja muži z auta vysadili. Dievča okamžite vyzdvihla polícia a priviezli ju domov, k rodičom.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy